JDR

misi jelajah utara ke selatan :part 2

asSSalamuALaiKUM!!!
hye peeps!! eceh tetibe nk peeps2 plak..ahaha!!

lame dah kan tergendala sambungan crite misi jelajah utara-selatan tu...emmm..ape bleh wat..bz bebeno..
arini mood hepy2 ..sbb dah selesai dah test ceramic ngan presentation mini projek construction!! wehuuuu...legaaaaa nyerrr...best woh presentation td! hapenning giler..siap ade monumen bagai!hehe..nnt aku cite la..next entry..x pon tunggu je post dr coarsemate ak tu..blogger fiza ..kompem2 die akan hapdet punye lah!!haaaaaaaaa
dah2..nk smbung cite aritu...tapi...cmne ntah nk smabung nih???dah basi dah pon..huuuuuuu
ok..jom setat enjin!



PERLIS


v
V
V
V

PERAK

V
V
V
V

MELAKA

V
V
V
V

JOHOR


itulah negeri2 yg sempat kami jelajahi..
hahahaha..amacam? ade ayat cm buat road tour konsert x???


dasat x? punye la jauh travel semate2 nk meraikan majlis kawen sepupu ak yg sorang ni...



amacam..hensem kan bakal pengantin tu...hehehe

emmm...utk part 2 ni aku ingat nk tunjuk gambo2 barang hantaran la dulu ek!
ungu itu menawan woh!

 9 dulang

 shedapppnye cadbury!

kasut..handbag..

 duwittt!!!

 ni aku punyer!! 

hehehee...
nmpk x F tu?? F tu utk FARAH...name aku FARAHIN..dan yg lebih ironinye lagi..name pengantin pompuan tu pon FARAHIN jugak!siyes x tipu..kebetulan yg memeranjatkan bukan??





 aku sebenarnye lame dah aim anggur tuh! tapi x smpai hati la plak nk cilok...hehe

 iklan..harap maaf..


 hahahahhaa...saje nk kasi besa..nk tgk puas2 anggur neh!

bunge utkmu~


2 comments:

Post a Comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts