JDR

orang lain sibuk countdown 01.01.2012 ..tapi aku????



salam akhir tahun...
dan


selamat tahun baru 2012... (aku ucap ni tanpe ade sikit pon rase excited!!)




orang lain sebok nak countdown 01.01.12 ... menghitung mase je ni kan..x bape lagi dah pon.. dok lepak dekat segala dataran yg ade sambut new year...
tapi aku??? 



aku sedang bertapa di atas katil yg penuh berselerak ngan note CORROSION ENGINEERING ni ha..
yg lebih sadis...klo boleh aku x nak sikit pon mase ni berganjak skang! x nak 1hb ..xnak tahun baru..x nak 2012!!hahahaa..cam loser je kan bunyinye??




aku XNAK COUNTDOWN tarikh 1st  paper aku weh!! Ak XNAK 2aribulan satu due ribu doplas!!!

arrggggghhhhhhhhhhhh....
gile banyak x cover lagi neh!!!
rase cm nk give up pon ade ni...

huhhuhhuhu T_T







tapi..kite kan x boleh give up! masih ade yg boleh bantu kite...






klo rase give up je..cepat2 la p denga lagu INSYA-ALLAH by Maher Zain tu..

aku dok ulang2 lagu ni ntah yg ke berape ratus kali dah
ni..dari kul 8 tadi..1 lagu ni je aku dgr....hahahaaaa (ketawa dlm tangis neh!)

1 comments:

Selamat Tahun baru 2012
*✫✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✫✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ ◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕▀──██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕──◕──██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕──◕─██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕█████◕ ✿♥❀♥❁•*¨✿❀❁•*¨`*•.✿❀❁•*¨`*•.`✿♥❀♥❁♥❀♥❁...


g00d luck for exam paper..farahin!

peace yo!

 

Post a comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts