JDR

salam jumaat penghulu segala hari



selamat petang kawan2...best kan bile jumpe lg ari jumaat...
sbb ape? sbb lepas jumaat ...sabtu...lepas sabtu...ahad...hahaha...

cuti hujung minggu sgt meng'teruja'kan...tapi..tu pon klo kowang xde list assignment yg berjela2...beratur smpai 3minggu berturut-turut die punye queue kene submit!!!

woah!! stress btol la klo tgk kt dinding ni..nape stress?? dah tu..klo dah sume list esaimen tu aku tmpal kt dinding...mane x stress nye..huhuuhuhuhu...

dah tu..mesti kowang mnyumpah aku kan..dah tau keje byk tu...p la buat woii...yg ko p merapu meraban kt blog ni pehal???
eh...sukati lah!



aku sebenarnye nk tunjuk ubat anti stress ni jer!!!(ok..aku tipu..itu bkn ubat anti stress)
ubat ini sgt comeelllssss  sbb kaler die same kaler ngan enset aku!!! puih..itu pon nak kecoh???ade ak kesah??
ahhh..lantak lah!







6 comments:

comeynye enset ^___^
hehe same kaler ubat

 

pil apekah??
haha.hye kamu :)

 

:O ubat tu macam besar cane nak telan :O :O :O

 

comel ubat kaler pink...syg nk mkn x?hehehee

 

Post a Comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts