JDR

dengan tersangat bangganya..mempersembahkan.."English Modern Style Living Room"

assalamualaikum dan selamat hari isnin..
hai sume..rindu aku x??
ari jumaat aritu telah berlangsungnya EXAM AUTOCAD..
die punye saspen time nk jawab tu..toksah kate la..mende ni lulus gagal..kalo gagal..melayang la harapan nak dapat sijil Autodesk tu..
time nak tekan end test kt screen tu, siap menggigil2 jari..pehh..
naseb baik LULUS weh!! yuhuuuuuuuuuuu~~
tapi hanya lulus dgn 88% la..member2 yg lain sume 90% ke atas..emm..xpe r..janji lulus!heeeeee

kegembiraan berganda bile time nak blk tu..aku dapat call dari KOBE PRECISION TECHNOLOGY SDN BHD.. dengan ucapan tahniah..then die kate aku terpilih ikut job camp tu..training kt sane 6 bulan.
Alhamdullilah..keajaiban telah berlaku! time interview tu aku tau aku xde harapan nk dapat..tapi..tetibe boleh dpt plak..syukur sgt2! tapi..memang aku xde can langsung la nk rehat2 kt rumah dulu..habis2 3P program ni 21hb..trus kene p penang..masuk 23hb kt Kobe..huhu..sadisnyer..hancur harapan nk lepak2 bersame ayahanda tercinta dulu...huhu

eh..ter-over-eksaited plak nak cite pasal mende lain..
hahaha
sebenarnye nak tunjuk gamba2 design living room projek group aku ni je td..
chantek weh..haha..masuk bakul angkat sendiri plak..ah.lantak la..mmg cantek pon... =p













ni sume hak cipta terpelihara ni..jangan ade gatai2 tangan nk curik plak yer! hahahaa

8 comments:

canthek kan! kan kan kan!

 

aku baru beli L shape sofa... Mahal gila la... memang la cantik...

 

waaaaa camteks tahap maksima ni! gerammmmnye tengok :D

 

sila letak watermark...tengok gambar ni rasa nak kembali ke zaman render2 je..huhu dah lama tak design..ni guna software apa?

 

mak aihhh sumpah lawa kot . bisa dicuri ni .

 

Bro Aim..x letak water mark tu sbb update blog dlm kls.hhuhu..
mende alah ni design gune AutoCAD 2012 jer.. Bro..mmg designer ke?? boleh la nk p menuntut!

 

miss klanika...
dipandang boleh, dicuri jangan..hehehehe
=)

 

Post a Comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts