JDR

aku dah kemas blog!

salam sumer..
abes kelas kul 12 td..terus mengadap blog..ntah ade aura ape plak arini..tetibe terase rajin nk mengemas blog!
tetibe terase nak bace balik sume kisah2 lame..ak sure..sesape pon akan tersenyum dan tergelak sorg2 klo bace balik crite2 yg penah kowg tulis dulu! hahahhahaa.. lawak jugak lah bile mende yg x patut tulis kt blog pon nak tulis jugak..nak kasi 1 dunia tau..!! bape kali kowang penah rase hepy giler babi smpai nk melompat petik bintang kt langit..bape kali kowang rase down..down..down to earth..bape byk kali plak kowang meroyan..merapu..meraban..tension..tahap tekanan jiwa dan jiwa kacau x tentu arah...sume2 kisah yg dah diabadikan tu adalah PENGALAMAN yang paling berharga..walaupon pengalaman pahit..sure kite akan tersenyum balik jika dikenangkan..btol x? itu sume bermakne yg kite dah berjaye tempuh kehidupan kite dgn berani..walau ape pon yg halang..ye dak?? of course sbg MANUSIA, hidup kita x sentiasa indah..ade liku2..ade pancaroba.. and.. nobody is perfect! so..just follow the flow la kan? jalani kehidupan kite sebaik mungkin! HIDUP CUMA SEKALI!! eceh..dah macam pakar motivasi dah gayenye!! wahahahaaa...

ni nak bagitau kowang sume..yang aku dah kumpul2..susun2 balik sume entry2 aku yg agak bermanfaat..berilmiah..dan berkarisma kat page atas tu..nampak x "HOT STUFF!!" tu??haa..kt situ laa...p la usya2 kt situ..ak dah susun entry2 ak bg senang kowg nk bace...x payah la susah2 selongkar lemari buruk entry2 lapok ak lg...ok?? baik x ak??

bile banding2 entry2 dolu2 kale ni..naif beno ghopenye dulu..entry kalo x copy paste..x sah! hahaa..tp ade je ak letak quote..credit to sape-sape..just terase..makin lame ak kt dunia maya ni..maybe care penulisan ak pon dah makin matang..maybe.maybe!! hahahaa..at least..skang ni ak dah x teringin dah nk cilok2 entry owg len setempek bwk masuk blog sendirik!! skang ape yg ak tulis lebih original dr kepale hotak ak..tu la pasal entry ak boring je..sume pasal idup ak je!!hahaha..yelah..xkan nk cilok kisah idup kowg plak letak dlm ni ..kn?kn??
siyes ak x pandai nak bermadah..nak berpuisi..nak mengarang ayat2 secare formal dan sedap dibace pon x reti..dah tu nk wat cmne? just be urself je la kn? 
kalo ade pape yg ak bleh SHARE..ak akan share.. SHARING IS LOVING maaa!!

alamak..terpanjang plak sesi luahan perasaan ak kali nih!
klo kowang bosan bace blog ak ni..bagitau la..boleh la ak STOP ..ok??
cop..nk tanye!! nmpak kemas cket x blog ni skang dr yg dulu?? ok x cmni? rase cm nk biar je cmni smpai bile2..hahahha..boleh gitu???
terase otak ak telah menjadi suci kerana mempunyai blog berwarna putih!!
wahaaahaaaaaaa =P


P/S : ak bebel panjang2 pon..bkn kowg nk respon pun..terase cm ckp sorg2 plak!! kehkehkeh!





7 comments:

giler pink. kalah blog aiii
heheh


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Cara Picit Jerawat Paling Seronok!|

|Blog Menggemok!|

 

@PinQib
weh qib!!!
mane de giler pink..ni giler "suci" r..
hehehehe..
kan putih bersih je ni..

 

@ardinihumaira
ye ke dini??? hehhehehehe

TQ!

*kemnbang idung laju2*

 

hehe..suci ek?ok.heee

 

simple yg comel.good2...suka!

 

wah yuki pink color tue..aww...lalala

eh tulis pjg2 pun ok ape..tak kena byr pun..yuki tulis je pe mende pun ade je yg bce..:p

 

Post a comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts