JDR

dipendekkan cerite~~

haha..rse malas lak nk citer..
so, ak pendekkn je la citer yg pjg ni ek! *0*

ni gamba pg sebelum betolak g joh0~~poyo x?begamba tyme ujan tu!!haha..maklumler..umah banglo belakang tu lawaa~~

sesampainyer kami di Hotel Seri Malaysia~~ peh..ni 1st tyme tau ak smpai j0h0 ni!!wah3! ni yg excited ni~~haha *0*

wah3~~

ni pemandangan di tempat kejadian ni..."muzium layang-layang"
lawaa tau tmpat ni! byk tasik ngan byk pondok2 yg santek2~~

peh~~sempat lg posing ni!haha.."c0mey x saye??"
meggedik cket! *0*


Ni la "event besaa" family makyang ni..sbg sepupu..rse tumpang bangge gak la ni..haha.. sokongan padu yg nak kami berikan kpd sepupu TERchenta ni~~hehe (poyo x??)jauh dtg ni beb!!heee~~

eh??ni pehal lak ni tetibe pegang hamper ni??
sape yg menang pertandingan tu?? nk ke kowg tau??hahaha
saspen cket! JENG..JENG..JENG.. sape lg..x lain dan x bkn~~
sepupuku yg TERchenta ni la~~dasyat kn die ni??!


SIAPA JUARA?????

~~NUR IDAYU BT MOHD SOPIEE
~~ MUHAMMAD FADZLI ABD WAHAB




DUIT OH DUIT!!
peh..mesti syok giler kn klo ak la yg dpt duit byk ni!!
*0*
nak..nak..!!



aik!!pehal lak gamba last ni??
hahahaa...c0mey x bro ni?cm duGONg daa~~
hahaha

2 comments:

2 ribu kot..mntk skit!!! =P

 

nak ek??haha..
kitowg pon dpt pegang jer~~
hehe (=

 

Post a comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts