JDR

aidilfitri dan bukit bendera

Salam kemerdekaan dan salam aidilfitri! Ini entry lapok.dah lebih seminggu terperam kt draft box. Kalo ikan ni dah jadi pekasam dah pon.goreng pon sodap! Ni kesah raye aritu..raye kalini x bape nk bermakne sgt la.suram giler, sedara mara yg ramai2 tu sume x blk perak.sedeh,xde sape nk beraye ngan kitew! Rase lain sgt bile arwah mak xde,juadah raye pon men order je kt jiran dpn umah..kuih raye pun xde,men tunjuk je 3 jenis..huhu.umah plak usah ckp la..x bape nk terurus la.tu pun naseb baik abah ngan adik ade inisiatif nk tuka langsir..yg lain sume same. Kalaulah ak ade cuti awal seminggu,sempat jgak la nk uruskan umah tu.nak wat cm ne,org baru keje mcm ak ni hanye menurut perintah cuti yg company bg je. Hari selase,raye ketige dah terpacak blk dah kt penang weh!sadis lagi.

































2 comments:

Alamak kte mengharakan xde sape yg perasan kebambaman itu!
T_T

 

Post a Comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts