JDR

sedang men-design rumah idaman..

rumah i kaler pink u olls~hahaaa

salam jumaat sume..skang aku de dalam kelas AutoCAD..program 3P(program pentauliahan professional). semoga aku lulus lah exam autocad ni nnt..kot2 la peluang nak dapat kerja tu lebih cerah memanco-manco cahayenye!! wahahahahaa


skang tgh blajo lukis plan rumah..
nnt leh la design rumah sendiri..ye dak??
hehehehe
=)


k la..bye~~ ^_^

4 comments:

dulu amek engineering drawing , blaja pasal Autocad gk . serabut . uhuk

 

lukis untuk dni skali :D

 

untunglahhh. kila tak tahu design pun nak belajar :(

eh syg kila dah update masa majlis lah :)

 

Post a Comment

Jika SENYUM ITU SEDEKAH,
KOMEN YANG BAIK_BAIK ITU JUGA SEDEKAH,
kerana kedua-duanya dapat memberikan sinar kegembiraan kepada orang lain..
=)

Manusia Hawa diciptakan daripada rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjungi, dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya, untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi, dan dekat dengan hatinya untuk dicintai.

derma ikhlas

Popular Posts